Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Ascultă „Sign Of Hope”, un single-surpriză de la Scorpions

Legendara trupă germană Scorpions a lansat un nou single, Sign Of Hope. Cântecul este o baladă în stilul Winds Of Change și The Best Is Yet To Come și face parte din sesiunea de înregistrări pe care trupa o avea în Los Angeles.

„Lucrăm foarte mult la noul nostru album zilele acestea”, spun membrii trupei. „Din cauza pandemiei cu COVID-19, vrem să vă oferim un mic Semn de Speranță (Sign Of Hope – n.r.) care vine direct din inimile noastre în vremuri dificile. Să fiți sănătoși și în siguranță, Vă iubim.”

La începutul acestei săptămâni, vocalistul trupei, Klause Meine, a povestit pe un site al fanilor: „Avem mult material. Ori de câte ori aveam ocazia mergeam la Los Angeles pentru a lucra cu Greg Fidelman la producție, ori vine el încoace, depinde de toată această situație acum provocată de coronavirus. De când a început izolarea este foarte dificil pentru noi toți. Noi suntem aici, Greg este în Los Angeles, suntem în legătură pe Internet, pe Skype, Facetime și toate aplicațiile, și încercăm să facem ce putem mai bine, și să mergem mai departe cu piesele. Și, bineînțeles, așteptăm cu toții cu nerăbdare ziua în care să fim cu toții împreună cu toată trupa în studio, și să lucrăm cu Greg și Hans-Martin, inginerul de sunet.”

„De-abia aștept să revin la viața normală, sper să ne putem întoarce cu toții la lumea noastră, la viața și ritmul nostru normale. Cred că asta este cel mai important acum, pentru noi toți. Întreaga lume trece prin momente foarte dificile, este destul de înspăimântător. Avem o situație foarte privilegiată, adică putem fi acasă și putem lucra în studiourile noastre și să continuăm, astfel.

E ca și cum, după turneul pe care l-am avut în Australia și Asia de sud-est, avem ocazia de a reveni în studio și să lucrăm la noi piese – să scriem noi cântece, noi versuri, să fim creativi acum este un lucru minunat, mai ales în aceste zile. Suntem totți în izolare și practic nu avem șansa să mergem nicăieri. Nu putem călători, nu ne putem mișca, dar măcar putem fi creativi, ne putem scufunda în profunzimea lumii noastre creative. Și sperăm să și iasă ceva bun din asta.”, a spus Meine.

Meine a dezvăluit în ianuarie că noul album Scorpions va fi lansat anul acesta. Trupa ar trebui să susțină mai multe concerte în iulie împreună cu Queensryche la Zappos Theater în Las Vegas.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button