Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Robert Plant a lansat prima piesă de pe antologia „Digging Deep: Subterranea”

Robert Plant a distribuit o piesă nelansată, de pe viitorul album Digging Deep: Subterranea, o colecție de 30 de cântece care cuprind întreaga carieră solo a vocalistului Led Zeppelin.

Charlie Patton Highway (Turn It Up – Part 1) este una dintre cele 30 de piese. Vorbind despre inspirația din spatele acestui cântec, Plant spune: „Am petrecut o vreme pe dealurile din nordul Mississippi, lângă Como, revenind în Clarksdale, incredibilul centru de talente ale muzicii oamenilor de culoare. M-am plimbat cu mașina ascultând radio Mississippi AM. Mă uitam la lumea și vremurile mele din acest loc care nu-mi era familiar și m-am descoperit expus unei lumi de coșmar cu jumătăți de adevăr.”

Digging Deep: Subterranea va fi lansat pe 2 CD-uri, și sub fomă digitală și prin streaming, la 2 octombrie. Va mai include alete două înregistrări care nu au mai fost lansate vreodată Nothing Takes The Place Of You și Too Much Alike, cu Patty Griffin.

 

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button