Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Quiet Riot va lansa cu siguranță muzică nouă

Chitaristul Quiet Riot, Alex Grossi a confirmat că trupa are planuri de a lansa muzică nouă. Grupul a scos material nou în urmă cu doi ani, Hollywood Cowboys, care a marcat ultimul  album de studio cu Frankie Banali înainte de decesul său.

Grossi a menționat posibilitatea ca trupa să producă muzică nouă într-un recent interviu. „Am vorbit să facem mai multe lucruri… Ar putea fi chiar un nou album. Sunt multe piese pe care Frankie le-a lăsat în urma sa și care ar putea fi folosite, ceea ce e tare de tot. Tot ce pot spune este să rămâneți atenți, și cu siguranță va exista muzică nouă de la Quiet Riot”, spune el.

Quiet Riot a cântat primul concert după moartea lui Banali la 9 octombrie la Grand Stage Amphitheater aproape de Urich, în Missouri

La unele concerte din 2019 și 2020, Banali a fost înlocuit cu Kelly sau Mike Dupke (W.A.S.P.), în funcție de disponibilitatea fiecărui muzician.

 

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button