Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Metallica, Ozzy Osbourne și Red Hot Chilli Peppers într-un show-gigant de combatere a sărăciei și schimbărilor climatice

Metallica, Ozzy Osbourne, Red Hot Chilli Peppers și mulți alții vor cânta la Global Goal Live, un concert de 10 ore care se va desfășura pe cinci continente anul viitor în luna septembrie, potrivit loudersound.com.

Inspirându-se din Live Aid și Live8, show-urile vor fi punctul culminant al unei campanii care se va desfășura tot anul, și care intenționează să „mobilizeze toți cetățenii, corporațiile, guvernele și filantropii pentru a pune capăt sărăciei“.

Concertele vor avea lor în Central Park din New York, Lagos în NIgeria și în alte locații din Europa, America de Sud și Asia care urmează a fi confirmate.

„Suntem extrem de fericiți să anunțăm că vom apărea în acest concert“, au declara cei de la Metallica într-un comunicat„împreună cu Billie Eilish, Coldplay, Eddie Vedder, Muse, Ozzy Osbourne, Red Hot Chilli Peppers, Pharrell Williams și mulți mulți alții“.

Global Goal Live va avea loc la 26 septemrbie 2020.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button