Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Kiss promite să „ardă 2020” printr-un concert incendiar online, live de Anul Nou

Kiss promite să ofere „cel mai de amploare eveniment live online al anului”, cu un concert în Dubai cu care, speră ei, să intre în Cartea Recordurilor pentru cel mai mai mare show pirotehnic care a avut loc vreodată pe o scenă. Legendele rockului din New York promit că Kiss 2020 Goodbye „va arde 2020”.

„Sincer, nu eram interesat să fac un stream la nivelul Live at the Troubadour in LA”, spune liderul Paul Stanley pentru Rolling Stone. „Nu că nu au fost bune, dar nu sunt ceea ce înseamnă Kiss. Ori o facem cum trebuie, ori nu o mai facem. Pentru noi, mărimea contează. Nu trebuie să reinventăm roata; am inventat-o și se învârte bine. Doar ne asigurăm că este la o scară și o dimensiune care face dreptate nu  numai situației în care ne aflăm, dar care să-i și facă pe oamenii care se uită de acasă să simtă că sunt parte a acestui spectacol.”

„Vrem să fie ceva măreț. Nu există subtilitate în ceea ce facem”, spune Gene Simmons. „Este ca 4 Iulie. Nu vrei haos. Poți face ceva important, nu va fi cel mai slab lucru pe care l-ai făcut, pentru că la niște explozii peste tot pe scenă și mingi de foc, nu poți sta lipit de scaun sau să nu cânți. Trebuie să ai ceva care are coordonare. Așa că tot ceea ce facem în mod firesc pe scenă va fi amplificat – între 10 și 100 de ori”.

„Cel mai bun mod prin care să le închidem gura tuturor și să-i facem pe toți să iubească viața chiar acum este să facem mult zgomot care să răsune și să zguduim cerurile cu niște efecte pirotehnice”, adaugă bassistul.

Biletele pentru Kiss 2020 Goodbye sunt puse în vânzare aici, cu prețuri începând de la 39 de dolari.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button