Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Incubus revine cu un nou single și videoclip. Urmărește clipul „Our Love”

Incubus a sărbătorit anul trecut 20 de ani de la lansarea albumului care i-a făcut celebri Make Yourself, cu un turneu american de amploare. De asemenea, rockerii au privit spre viitor, lansând un nou single, Into the Summer. 

Ieri, au lansat și single-ul și videoclipul Our Love. Este un video cu o temă intergalactică. Membrii trupei se află undeva în spațiu și țin un mini-concert pe o planetă foarte îndepărtată.

Într-un intreviu pentru Loudwire la 20 octombrie 2019, basistul ben Kenney confirma că trupa a finalizat patru noi piese și că mai lucrează și la altele, dar nu a confirmat dacă aceste piese vor fi lansate sub forma unui album de studio sau individuale. „Nu vrem să le strângem și să le punem apoi pe un album. Trebuie să adaptăm procesul nostru de creație pentru că albumele în sine nu mai fac valuri așa cum făceau odată. Încercăm să experimentăm și să explorăm ceea ce suntem capabili să facem, iar în timpul acesta să încercăm să nu ne luăm prea în serios și să ne bucurăm de ce facem”.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button