Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

om la lună lansează „Dans”

Grupul om la lună lansează EP-ul Dans, scris în perioada de izolare, membrii trupei locuind împreună 15 zile, timp în care au compus șase piese despre stările pe care le-au experimentat de la începutul pandemiei. Bune și rele, de la frică și incertitudine, la tihnă și recunoștință pentru timpul dat. Este o invitație în universul personal al trupei în care publicul va descoperi și vulnerabilitate și siguranță și revoltă și deznădejde, într-un discurs sincer, extrem de diferit stilistic de la o piesă la alta. Un indie rock cu o mulțime de influențe, de la alternative și post rock, la disco și electro pop.

„Toată perioada aceasta a fost ca un dans cu stările și cu sentimentele noastre. Am învățat pași noi, ne-am împiedicat adesea, ne-am călcat unii pe alții pe picior, am vrut să ne oprim din dansat, am desăvârșit mișcările vechi și ne-am aventurat la unele și mai dificile. Am dansat cu ochii strânși, privindu-ne ochi în ochi sau uitându-ne la cer. Am dansat în toate felurile. A fost un timp cu noi înșine din care am încercat fiecare să învățăm câte ceva. Să trecem de la lamentare și deznădejde, la o perspectivă nouă de reevaluare a lucrurilor importante, de regăsire a unor bucurii uitate sau devenite între timp mai puțin importante. A fost un timp de respiro după o lungă perioadă de fugă permanentă după ceva, un timp căruia dacă reușim să îi găsim un sens personal poate să reprezinte ceva decisiv în evoluția noastră ca indivizi,” a spus Doru Pușcașu (voce, chitară, pian).

Primul single de pe acest nou material este piesa Zid ce a fost lansată în data de 12 iunie și beneficiază de un videoclip produs de echipa condusă de Dragoș Ometiță.

Dans conține piesele: Zid, După Război, Descusută, Far, Dans și Noapte Bună. El precede primul album al trupei care va fi lansat în această toamnă.

Piesele au fost înregistrate la București în studioul For The Records, produse, înregistrate și mixate de Dragoș Strat și masterizate de Cristian Varga la Master Vargas NY.

Concertul de lansare de pe 31 iulie de la Arena Tei va începe la ora 19:30 și va respecta toate normele de siguranță, fiind permis accesul unui număr limitat de participanți.

Biletele se pot achiziționa pe pachete cu locuri la masă de 4 persoane sau individuale (în număr limitat) online de aici.

Trupa urma să își lanseze în luna aprilie albumul de debut, amânat pentru toamnă din cauza pandemiei și a restricțiilor cauzate de aceasta.

om la lună și Zid se află săptămâna aceasta pe locul 27 în ROMTOP, clasamentul muzi-cilor românești de la Radio Trib. O nouă ediție puteți asculta sâmbătă de la ora 11:00.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button