Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Lunatic Soul lansează videoclipul piesei „The Fountain”

Lunatic Soul, proiectul de muzică progresivă electronică, întunecată a lui Mariusz Duda de la Riverside, a lansat noul single The Fountain. Acesta apare pe viitorul album , Through Shaded Woods, care va fi lansat mâine.

The Fountain este ultima piesă de pe album și este ultima frază muzicală, cântată la pian, repetând sunetele pe care le auzi în piesa de deschidere, Navvie,  care creează un cadru interesant”, explică Mariusz Duda. „Din punct de vedere liric, acest cântec vorbește despre ieșirea din întuneric și ieșirea de partea luminoasă. Simt că este un punct de forță în noul album Through Shaded Woods.”

Diferit de precedentele albume Fractured și Under the Fragmented Sky, Through Shaded Woods este complet lipsit de partea electronică și este primul astfel de album din discografia lui Duda, unde cântă la toate instrumentele, cu influențe din folkul dark scandinav și slav, trimițând la trupe precum Heilung sau Wardruna.

„Cred că mereu am vrut să creez un album cufundat profund în natură și pădure”, spune Duda. „Acestea aduc libertate minții mele, respirație și ritualul dansului de revenire la natură, așa că am vrut ca albumul să includă dansuri primitive ritualice, șamanice, stări slave și vikinge. Am vrut să le amestec și să le pun laolaltă, făcând din Through Shaded Woods cel mai intens, dinamic și mai dansant album din cariera mea.”

 

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button