Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

DORO a lansat un nou single și videoclip

La un an și jumătate de la lansarea dublului album Forever Warriors, Forever United, DORO Pesch a început deja să lucreze la materialul pentru un nou album. „Din februarie, m-am întors în studio în America. Se întâmplă unele lucruri grozave la aceste sesiuni”, spune DORO.

Unele dintre acele cântece noi nu vor ținute la secret mult timp. Ba chiar unul dintre ele, Brickwall a fost lansat azi împreună cu un videoclip.

Brickwall este prima piesă lansată de pe viitorul album care va lansat în 2021”, explică DORO. „Am vrut să lă ofer fanilor mei ceva din ceea ce urmează – iar piesa se potrivește foarte bine cu aceste vremuri întunecate. Versurile sunt despre iubire puternică, necondiționată pentru o persoană care are probleme. Chiar dacă nu este întotdeauna ușor să te descurci cu acea persoană, vei face tot ce este posibil pentru a o susține și a trece împreună prin vremurișe tulburi – chiar dacă va trebui să dărâmi la propriu niște ziduri.”

 

 

 

 

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button