Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Va fi lansat un nou documentar „Tubular Bells”. Vezi trailerul

Un documentar nou-nouț despre albumul lui Mike Oldfield din 1973, Tubular Bells, și despre primele zile ale Virgin Records, va fi lansat la 14 decembrie.

From The Manor Born înseamnă 4 ore de interviuri cu unii dintre oamenii-cheie care au contribuit la evoluția unui imperiu și fotografii din arhive. Filmul se centrează pe interviurile cu Tom Newman, Simon Heyworth și Philip Newell, producătorii originali ai Tubular Bells, dar și cu Simon Draper, președintele Virgin Records, și muzicini precum Steve Hillage, Jon Field, Steve Broughton și terry Oldfield. Spune, de asemenea, povestea oamenilor care au făcut albumul ce a lansat imperiul Virgin.

Documentarul va conține și o nouă înregistrare a Tubular Bells cu peste 35 de muzicieni, mulți dintre cei cu care  a cântat Mike Oldfield, inclusiv Rick Fenn, Phil Spalding, Lasdair Malloy, Steve Hillage, Jay Stapley, Les Penning și Jon Field. Muzica, baxată pe versiunea originală din 1973 va fi lansată ca dublu CD care va însoți documentarul. Tom Newman a făcut mixajul albumului.

Robert Reed, care a regizat albumul din punct de vedere muzical, spune: „Parte din muzica de pe albumul original este de neatins, dar acest album recreează atmosfera și vibe-ul cu unele schimbări interesante. A fost un efort uriaș, dar care a meritat, de a mobiliza și coordona atât de mulți muzicieni pentru a reînregistra albumul emblematic și completează imaginile din documentar”, adaugă Paul Harris.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button