Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Povestile Alinei

Katharine

Nici macar nu s-au placut cand s-au vazut. Ea purta pantaloni! Cand a zarit-o, el i-a spus producatorului “Not me, boy, I don’t want to get mixed up with that!” Katharine Hepburn povestea, ani mai tarziu, ca “Spencer doesn’t like women who wear trousers, but I couldn’t care less!” N-ar fi putut fi mai diferiti. Ea – emancipata, incapatanata, desteapta, independenta, ba chiar arogant de independenta, iar el – catolic convins, alcoolic, depresiv. Si totusi – povestea lor de dragoste a fost uluitoare.

Katharine Hepburn s-a nascut pe 12 mai 1907. L-a cunoscut pe Spencer Tracy la virsta de 33 de ani. Urmau sa fie parteneri in primul din cele 9 filme in care au jucat impreuna. Urmau sa se iubeasca mai mult de 25 de ani de atunci inainte.
Ea fusese casatorita si stia ca nu isi dorea sa repete experienta. El era casatorit deja din 1927, si bun catolic, nu avea sa divorteze pina la moarte. Hepburn si Tracy au reusit insa, cu decenta si intelegere, respect si imensa dragoste, sa fie unul dintre cele mai sudate cupluri de la Hollywood.
Pentru o lume intreaga care a vazut in Hepburn femeia hotarita sa smulga vietii tot ce isi dorea, a fost greu de inteles cum a acceptat sa isi traiasca marea dragoste intr-o perfecta umbra. Ani de zile dupa ce Spencer Tracy murise, si pina dupa moartea doamnei Tracy, Katharine Hepburn nu a vorbit deloc despre relatia lor. Intr-o frumoasa ironie a sortii, fiica lui Tracy i-a ramas prietena. Si trebuie sa fi fost minunat ca macar atunci si macar asa, povestea lor de dragoste sa nu mai raneasca pe nimeni.
Katharine Hepburn si-a trait viata cu pofta si fara a-si refuza ceva. De dragul lui Spencer Tracy, insa, si-ar fi refuzat orice.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button