Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Toboșarul Aerosmith își dă în judecată propria trupă

Toboșarul Joey Kramer dă în judecată trupa Aeromsith pentru că membrii acesteia nu l-ar fi lăsat să se realăture grupului înainte de recitalul de la Grammy și pentru a continua spectacolele de la Las Vegas, potrivit Rolling Stone.

În plângere se arată că Krame a suferit câteva răni minore în primăvară, ceea ce l-a făcut să stea pe bară exact când trupa se pregătea să înceapă concertele la Deuces Are wild Las vegas residency. Până în toamnă, spune Kramer, era pregătit să revină în trupă, dar spune că a fost refuzat în termeni care nu sunt conformi cu contractul întocmit cu trupa. Procesul vine chiar înaintea recitalului programat la Grammy Awards, în 26 ianuarie.

„Nu este vorba despre bani”, spune Kramer într-o declarație. „Am fost privat de oportunitatea de a fi recunoscut împreună cu colegii mei pentru contribuțiile colective aduse industriei muzicale. Un premiu Grammy pentru întreaga activitate nu se poate repeta”.

Potrivit lui Kramer, după ce și-a informat colegii de trupă în toamnă că este pregătit să cânte din nou, practic i-ar fi cerut să vină la audiții – deci nu să vină pentru repetiții cu trupa, ci să se înregistreze cântând solo.

Kramer spune cî i s-a comunicat că trebuie să demonstreze că poate „cânta într-un mod potrivit”, chiar dacă un astfel de standard nu a mai fost folosit vreodată în istoria trupei atunci când membri ai ei au suferit răni care i-a ținut departe de scenă, Kramer mai spune că în contract nu există nicio mențiune referitoare la faptul că un membru „trebuie să demonstreze abilitatea sa de a cânta după o perioadă de dizabilitate temporară” ca să realăture trupei.

„Joey Kramer este fratele nostru; starea lui de bine este foarte importantă pentru noi. Cu toate astea, el nu a fost apt din punct de vedere emoțional și fizic să cânte cu trupa, în ultimele 6 luni.”, au declarat membrii trupei prin intermediul unui reprezentant. „Ne-a fost dor de ele și l-am încurajat de mai multe ori  să ni se alăture pentru a cânta, dar se pare că nu se simțea pregătit să o facă”.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button