Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Eddie Van Halen suferă de cancer la gât

Veteranul rocker, Eddie Van Halen, suferă de cancer la gât, despre care el crede că s-a declanșat în urma numeroșilor ani în care și-a supt pana metalică de la chitară, potrivit  TMZ și Daily Mail.

În vârsă de 64 de ani, chitaristul a fost diagnosticat cu cancer cu aproape 20 de ani în urmă și a călătorit între SUA și Germania, pentru tratamente. I s-a îndepărtat o treime din limbă în 2000 și a fost declarat vindecat doi ani mai târziu, dar se pare că în ultimii cinci ani a reluat drumurile către Germania pentru a face noi tratamente cu radiații.

Eddie Van Halen, care a fost fumător înrăit, dă vina pentru acest diagnostic pe faptul că a ținut pana de chitară în gură în timpul concertelor

Surse au declarat pentru TMZ că acum încearcă să țină boala sub control și că este bine.

Eddie declara pentru Billboard în 2015: „Am folosit pana de metal pe care tot timpul am ținut-o în gură, exact în locul unde am făcut cancer la limbă. În plus, practic am trăit în studouri de înregistrări pline cu energie electromagnetică. Asta ar fi o teorie. Adică, am fumat și am consumat droguri și tot felul de alte chestii. Dar, în același timp,plămânii mei sunt absolut curați. Asta este numai teoria mea, dar medicii spun că este posibil“.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button