Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Greta Van Fleet a lansat videoclipul live al piesei „Age Of Machine”

Greta Van Fleet a lansat versiunea live a videoclipului piesei Age Of MachineAflată pe viitorul album Battle At Garden’s Gate, piesa a fost lansată ca single în luna decembrie. Albumul urmează să fie lansat la 16 aprilie.

Potrivit vocalistului Josh Kiszka, Battle At Garden’s Gate este „foarte dinamic, din punct de vedere liric. Și aceasta este experiența umană. Este mai mult decât durere și teamă. Este, de asemenea, frumusețe. Oamenii au nevoie de oameni, iar dragostea este importantă.

A fost vorba de autoevoluție cât timp s-a scris acest album care descrie experiențe prin care am trecut, experiențe prin care am trecut cu toții, așa că a fost vorba și de multă contemplare.

Reflectă mare parte din lumea pe care noi am văzut-o”, adaugă chitaristul Jake Kiszka, „și cred că reflectă mult adevăr personal. Ceea ce Josh face foarte bine cu versurile este să spună povești vechi care se aplică în zilele de azi.”

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button