Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Vezi trailerul noului documentar despre viața lui Frank Zappa

Trailerul pentru noul documentar al lui Alex Winter despre Frank Zappa a fost lansat. Zappa este difuzat de Magnolia Pictures începând cu 27 noiembrie în toată lumea.

„Frank Zappa nu a fost numai un geniu creativ, ci și un mare și expresiv gânditor care a articulat nebunia timpurilor sale cu o extraordinară claritate și inteligență”, spune Winter. „Un noncoformist real care a trăit și muncit printre alți oameni extraordinari în vremuri istorice. Zappa nu este o călătorie în trecut, ci o explorare modernă și completă a unui om ale cărui privire asupra lumii, arta și politica erau cu mult înaintea timpului lui, și profund relevante în vremurile provocatoare în care trăim.”

Având acces nelimitat la materialele personale rămase familiei, Zappa explorează viața privată din spatele carierei muzicale uriașe în contextul turbulențelor politice ale vremii. În filmul lui Alex Winter apar văduva lui Frank, Gail Zappa și câțiva dintre colaboratorii săi muzicali Mike Keneally, Ian Underwood, Steve Vai, Pamela Des Barres, Bunk Gardner, David Harrington, Scott Thunes, Ruth Underwood, Ray White și alții.

„Ceea ce a ajutat ca acest film să fie posibil a fost faptul că Gail Zappa ne-a permis accesul la întreaga moștenire lăsată de Zappa: o colecție vastă de muzică nelansată, filme, proiecte incomplete, interviuri nedifuzate și înregistrări din concerte care nu au mai fost ascultate”, adaugă Winter. „Cu această avuție de material și cu interviuri realizate în prezent cu cei mai apropiați prieteni și colaboratori ai lui, am construit o poveste care este și intimă și epică”.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button