Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Bring Me The Horizon revine cu single-ul „Tear Drops”

Bring Me The Horizon a lansat un nou cântec, Tear Drops, de pe viitorul lor EP, Post Human: Survival Horror. 

„Este piesa mea favorită de pe acest material”, spune liderul trupei Oli Sykes. „Sunt atât de entuziasmat că-l lansez, sună ca o piesă clasică Bring Me The Horizon, dar care totuși nu seamănă nu nimic din ce am mai făcut până acum. Am senzația că Tear Drops este una dintre cele mai reușite piese pe care le-am făcut, și din punct de vedere muzical și al versurile, așa ca un întreg.”

Videoclipul piesei Tear Drops îl găsește pe Sykes înecându-se la propriu și la figurat într-un rezervor plin cu apă, fiind inspirat de perioadele de depresie prin care a trecut.

Urmând a fi lansat la 30 octombrie, Post Human: Survival Horror adună mai multe single-uri recente:  Ludens, Parasite Eve (lansat în iunie și descris de Oli Sykes ca un „mesaj al speranței, împachetat în tristețe și furie”; și Obey .

Apoi mai sunt șase cântece, inclusiv Kingslayer, One Day The Only Butterflies Left Will Be In Your Chest As You March Towards Your Death și IXI.

https://www.youtube.com/watch?v=L5uV3gmOH9g&feature=emb_logo

 

 

 

 

 

 

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button