Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

John Frusciante vorbește despre muzică nouă cu RHCP: „E ca și cum te-ai reîntoarce la familie”

Chitaristul Red Hot Chili Peppers, John Frusciante, are un nou album solo, Maya, lansat la 23 octombrie, dar nu a neglijat și celălalt job al său.

După restricții stricte de carantină în California, chitaristul dezvăluie că el și colegii din RHCP, Anthony Kiedis, Flea și Chad Smith, repetă și scriu din nou împreună.

„Repetam de vreo două luni, apoi a intervenit carantina, și ne-am oprit din repetat vreo două luni, apoi ne-am întors la repetiții”, spune Frusciante într-un nou interviu pentru un post de radio australian. „Continuăm cu ceea ce facem, adică să scriem muzică nouă”.

„E ca și cum te-ai reîntoarce la familie”, spune chitaristul despre decizia sa de a reveni în grup, încă o dată, în luna decembrie. „Mă simt foarte bine cu acești oameni. A fost ca și cum nu a trecut timpul deloc atunci când ne-am apucat să cântăm, cu câteva mici excepții, cum ar fi modul gradual în care eu și Chad am ales să comunicăm într-un fel nou.”

„Practic, ne simțim bine unii cu alții, așa cum am fost mereu.”

Maya, intutulat așa ca tribut adus de chitarist pisicii sale decedată de curând, este un album instrumental influențat de muzica din perioada 1991-1996, spune Frusciante. Întrebat dacă influențele sale solo își vor găsi locul în noul material RHCP, chitaristul a lăsat să se înțeleagă că nu.

Frusciante a lansat un al treilea single de pe MayaBrand E, la începutul săptămânii trecute.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button