Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Disturbed a făcut un cover după piesa lui Sting „If I Ever Lose My Faith In You”

Se pare că celor din trupa Disturbed le place din când în când să facă un cover după o piesă celebră. După ce mulți au spus că varianta lor este chiar mai  bună decât originalul în cazul piesei Sound Of Silence, rămâne acum să vedem cum sună If I Ever Lose My Faith In You a lui Sting în varianta Disturbed și dacă va intra în topuri pe primele poziții.

Vocea puternică a lui David Draiman dă viață poveștii emoționante despre iubire, încredere și credință. Cu siguranță, Disturbed și-a pus propria amprentă asupra acestui cover, având notele unei balade la pian la început, pentru ca apoi să primească accente puternice de rock pe parcurs.

„Ne place demult acest cântec, și chiar dacă a fost lansat în 1993, pare dificil să se adapteze lumii de azi. Cântecul este despre pierderea încrederii, și poate la început sună pesimist, dar este despre importanța puterea relațiilor personale, și modul în care ele te pot salva și îți pot oferi mângâiere într-o lume care este din ce în ce mai confuză”, spun membrii trupei.

Disturbed s-a bucurat de un succes uriaș cu coverul după The Sound Of Silence a lui Simon&Garfunkel, după ce la începutul carierei au făcut un cover după Genesis, Land Of Confusion,urmând apoi un altul după  Shout  a celor de la Tears For Fears.

If I Ever Lose My Faith In You a apărut inițial pe albumul lui Sting din 1993, Ten Summoner’s Tales.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button