Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Albumul „Abbey Road“ revine pe locul 1 după 50 de ani

Albumul „Abbey Road“ al celor de la The Beatles a revenit pe locul 1 în Marea Britanie, la 50 de la lansare, potrivit BBC.

„E greu de crezut că Abbey Road încă mai rezistă după atâția ani“, a scris Sir Paul McCartney într-un tweet. „Dar, este un album al naibii de bun“, a adăugat el.

Noua versiune, lansată odată cu împlinirea a 50 de ani de la lansare, conține cântece originale precum „Here Comes The Sun“ sau „Come Together“, dar și materiale care nu au mai fost ascultate de la sesiunile de înregistrare.

„Abbey Road“ a fost, de asemenea, cel mai bine vândut album pe vinil în această săptămână, cu vânzări cu puțin sub 9.000 de copii.

Săptămâna trecută, mii de fani s-au perindat la studioul de înregstrări din vestul Londrei , acolo unde albumul a prins viașp, pentru a marca jumătate de secol de la apariția sa. Mulți dintre ei au recreat clasica copertă a albumul, mergând desculți pe trecerea de pietoni, precum Starr, Harrison și Lennon.

Unii dintre fani au venit de la mii de kilometri. Așa cum a fost și Jaime Garri, de 61 de ani, care a zburat mai mult de 14 ore din Santiago, Chile, pentru a sărăbători. „Trebuie să le mulțumești pentru că ne-aau oferit așa o muzică nemaipomenită“, a declarat el celor de la BBC.

Tot cu ocazia marcării unei jumătăți de secol de la lansarea albumului, piesa „Here Comes The Sun“ a primit un videoclip nou-nouț.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button