Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Deen Castronovo părăsește oficial trupa The Dead Daisies

Bateristul Deen Castronovo a părăsit oficial trupa The Dead Daisies. Castronovo și-a anunțat plecarea la două zile după ce managerul trupei a declarat că Tommy Clufetos (Black Sabbath, Ozzy Osbourne, Rob Zombie, Ted Nugent, Alice Cooper) va reveni în The Dead Daisies pentru a lucra la noul album, Holy Ground. Clufetos a plecat în turneu ultima oară cu trupa în 2015.

Deen Castronovo a scris sâmbătă pe canalele de social media: „Salut tuturor! Așa cum au auzit unii dintre voi, am părăsit oficial The Dead Daisies. Decizia de a pleca nu a fost una ușoară pentru că am un mare respect pentru foștii mei colegi din trupă și foarte multă iubire și mult respect pentru fanii care ne-au susținut.

Această decizie îmi oferă timp pe care să-l petrec cu familia mea după ce am fost plecat foarte mult în turneu și să programez o operație minoră la spate pentru a mă asigura că pot reveni la muzică și să fac ceea ce-mi place cel mai mult să fac. Vă asigur că voi reveni și voi cânta curând. Vă iubesc pe toți, Să fiți sănătoși, în siguranță și fiți pe fază pentru lucruri grozave în viitor.”

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button