Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Brian Welch (Korn): „Încercăm să venim cu ceva proaspăt și nou în 2021”

Chitaristul Korn, Brian „Head” Welch, care își promovează în prezent al doilea album lansat de proiectul său Love And Death, a vorbit pentru Rock Sound TV din Marea Britanie, despre planurile trupei din următoarele luni.

„Avem câteva planuri mari pentru acest an pe care urmează să le anunțăm. Am mers peste ca să mă întâlnesc cu colegii mei din Korn. Și avem niște vești grozave pentru acest an. Așa că fanii noștri să fie pregătiți să facem împreună niște lucruri grozave anul acesta.

S-au întâmplat multe. Dar, da, încercăm să venim cu câteva lucruri unice. Știu că mulți vor scoate muzică nouă, pentru că ești blocat acasă, și nu e nimic altceva de făcut decât să scrii muzică, așa că este evident că oamenii lucrează pentru muzică.

Dar noi venim cu idei mult mai grozave decât muzica. Ne-am consultat cum să facem ceva nou și proaspăt. Pentru că facem muzică de multă vreme. Sunt trupe precum Tool și System of A Down…  Chiar și Disturbed a lipsit cam cinci ani. Breaking Benjamin a lipsit patru ani sau cam așa ceva. Korn a fost întotdeauna „hai, hai, hai”. Așa că ne regrupăm și încercăm să venim cu ceva proaspăt și noi pentru anul acesta, și numai. Suntem foarte entuziasmați.Și vrem să facem lucrurile să fie grozave pentru fanii noștri și să ne simțim bine cu toții. Așa că vom anunța ceva în curând.”

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button