Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Bryan Adams, cap de afiș la primul mare concert din pandemie

Cântăreţul şi compozitorul canadian Bryan Adams va susţine luna viitoare un concert pe un stadion din Düsseldorf, acesta fiind – de la începutul pandemiei de Covid-19 – primul mare eveniment de gen programat.

Intitulat „Give Live A Chance”, show-ul este organizat de Live Nation şi va avea loc pe 4 septembrie, pe Merkur Spiel-Arena.

Din lineup fac parte Sarah Connor, Rea Garvey, The Bosshoss, Joris şi Michael Mittermeier, invitat special.

Într-un mesaj publicat pe contul de Instagram, Adams a transmis: „Am fost invitat să cânt la primul mare concert cu distnţare socială în Germania. Voi cânta acustic, singur, fără trupă”.

În ciuda faptului că în cele mai multe dintre ţările afectate de pandemie sunt încă în vigoare măsuri restrictive privind organizarea de evenimente, Departamentul de Sănătate din Düsseldorf a dat undă verde concertului, notează NME.

Germania a interzis evenimentele care presupun adunări mari până cel puţin în luna octombrie, dar excepţii sunt posibile doar în cazul în care sunt respectate măsuri stricte de prevenire a răspândirii noului coronavirus.

Live Nation susţine că toţi cei care vor fi prezenţi la „Give Live A Chance” – aproximativ 12.000 de oameni – vor ocupa locuri amplasate la o distanţă de 1,5 metri unul de altul şi vor purta măşti atâta timp cât se vor afla în incinta stadionului. Nu va fi comercializat alcool nici în stadion, nici în apropierea lui. Spectatorii nu trebuie să se testeze înainte de eveniment.

sursa: news.ro

https://www.instagram.com/p/CDjyYxFnA3P/?utm_source=ig_embed

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button