Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Jimmy Page: „Led Zeppelin a fost cea mai bună trupă a tuturor timpurilor”

76 de ani împlinește azi domnul James Patrick „Jimmy” Page, care înainte de a înființa Led Zeppelin, a fost membru The Yardbirds. Este și va rămâne unul dintre cei mai importanți chitariști din muzica rock, infleunțând alți chitariști de excepție.

Revista Rolling Stone l-a plasat pe locul 3 într-un top al celor mai buni 100 de chitariști din toate timpurile, după Hendrix și Clapton, și a fost inclus în Rock and Roll Of Fame de două ori.

Fanii din lumea muzicii se pot certa zile întregi pe tema „care este cea mai bună trupă din toate timpurile”, dar Jimmy Page consideră că Led Zeppelin este trupa care ar putea câștiga „trofeul”.

Într-un interviu de anul trecut în revista Uncut , Page spune că este greu să faci o astfel de afirmație fără a auzi voci care să-l contrazică, dar „mulți alți muzicieni mi-au spus de-a lungul anilor că noi suntem cei mai buni. Nu vorbesc de vânzări sau de numărul de concerte, deși cred că avem și propriile noastre recorduri”.

El a adăugat: „Ceea ce vreau să spun este că atunci când vorbești despre o trupă care funcționa ca un tot unitar, am fost cei mai buni. Nu mă refer la unul sau doi compozitori geniali, iar ceilalți erau pe lângă ei. Vorbesc despre o adunare de muzicieni care fiecare dintre ei este un vârf pe partea lui, foarte bun în ceea ce face. În Led Zeppelin, exact așa eram.”

Page a continuat: „Dacă ești un tânăr muzician și vrei să vezi cum lucrează bine o trupă, atunci suntem un model foarte bun. John Paul Jones și cu mine. Robert Plant și cu mine. John Paul Jones și John Bonham. Fiecare combinație din acest cvartet putea să aducă ceva special.”

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button