Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ȘtiriUncategorized

Brandon Boyd, solistul Incubus, pregătește un album solo

Deși membrii trupei Incubus se vor aduna în cele din urmă pentru a înregistra piese noi, solistul Brandon Boyd a folosit o parte din timpul petrecut în izolare din cauza pandemiei pentru a lucra la un album solo, care, după cum spune, este alcătuit în mare parte din coveruri.

„Probabil că se va întâmpla mai repede decât m-am așteptat, pentru că am petrecut perioada de izolare înregistrând coveruri, ceea ce nu am mai făcut până acum.”, spune Boyd.

„Coverurile, și asta nu a fost intenționat, sunt în mare parte scrise de femei. Cred că e o chestie de voce. Cred că vocea mea este mai în gama aceea decât atunci când încerc să imit o voce masculină. Sunt atât de multe piese după care aș vrea să fac cover, dar sunt complete așa cum sunt. Cum ar fi piese ale lui leonard Cohen la care mereu am vrut să fac cover, de la Jeff Buckley, dar aceste piese nu au nevoie de reinterpretare. Dacă cineva o face, de obicei e ca un fel de insultă. ”, explică Boyd.

„Am căutat piese să le reinterpeeteze, cele care păreau cumva neterminate. Sunt frumoase, dar e ceva la ele de care artiștii care le-au cântat nu au fost conștienți, așa că încerc să le văd cu alți ochi.”, a continuat Boyd.

El spune că albumul nu va fi numai de coveruri, dar admite că îi place această provocare. „Scriu muzică de 30 de ani și niciodată nu am fealizat un album sau EP pe care să interpretez cântecele altora. Tot ce am scris până acum a fost original”.

Cât despre Incubusm, el explică: „Cu siguranță vom face alte albume. Este situația asta cu coronavirusul care ne ține departe unii de alții. Camera noastră ne așteaptă acolo dezinfectată și plină de potențial, dar încă nu am reușit să ajungem acolo. Așa că imediat ce ajungem acolo, ne vom apuca bucuroși de scris pentru că există un întreg univers despre care să scriem”

 

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button