Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

The Killers anunță lansarea unui nou album. Au lansat și un single

The Killers au anunțat lansarea unui nou album, Imploding the Mirage, care va apărea pe piață la 29 mai, fiind produs de Island Records. În plus, ei au lansat și un nou single, Caution, realizat împreună cu fostul chitarist Fleetwood Mac, Lindsey Buckingham. Ei au anunțat și un turneu mondial de promovare a albumului.

„Sunt precaut”, cântă liderul trupei Brandon Flowers. Despre piesă, el spune: „e un fel de a avea mijloacele necesare de a asculta de acel înger de pe umăr, chiar dacă-ți spune ceva ce nu vrei să auzi. Și cred că pentru mine, acest cântec este de a părăsi Las Vegasul. Aveam impresia asta că este ceva ce ar trebui să fac pentru familia mea. Și mi-a fost greu să plec și am crezut că sunt capabil să valorific acea energie și a fost un fel de ușurare atunci când s-a întâmplat”.

Un alt membru al trupei, Ronnie Vannucci, a povestit despre colaborarea cu Buckingham. „A făcut toate trucurile alea pentru care este renumit unde înregistram piesele, așa că am încetinit viteza la jumătate și chiar un sfert, iar el a cântat la chitară. Și așa am obținut acele sunete înalte de cristal lovit.”

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button