Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Urmărește „Man Alive”, noul clip Deep Purple

Deep Purple a lansat Man Alive, al doilea single de pe viitorul album Whoosh! Este o continuare a piesei Throw My Bones, care a fost lansată în martie.

O mamă își strânge sânii ori de câte ori fiul ei cade pe un teren de luptă la depărtare, aproape de finalul războiului”, explică liderul trupie, Ian Gillan, înainte de a adăuga: „Umanitatea merge pe drumul dinozaurilor. Este numai un supravieșuitor. Un om în viață. Un om singur. Whoosh!”

În ciuda atmosferei apocaliptice a piesei, ar trebui să notăm că acest cântec a fost finalizat anul trecut și nu este un comentariu la vremurile pe care le trăim în prezent.

Whoosh! ar trebui să apară la 7 august, după ce a fost amânată de luna viitoare din cauza restricțiilor impuse de pandemie.

Gillan spune: „Whoosh este o onomatopee care, când este văzut printr-un capăt al unui radio-telescop descrie natura tranzitorie a umanității pe Pământ. Și, prin celălalt capăt, se vede o perspectivă mai apropiată, ilustrând cariera Deep Purple.”

Trupa are programat un turneu în Marea Britanie la sfârșitul anului, împreună cu trupa Blue Oyster Cult.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button