Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Ascultă piesa lui Steve Lukather (Toto) realizată împreună cu Ringo Starr

Steve Lukather (Toto) a lansat un video pentru noul său single solo, Run To Me. Chitaristul l-a cooptat pentru acest cântec pe bateristul The Beatles, Ringo Starr, dar și pe bassistul Huey Lewis & The News, John Pierce, și colegul de trupă din Toto, clăparul Joseph Williams.

Lukather spune: „Am vrut să-l lansez acum pentru că se potrivește momentului. Este un moment când toți ne dorim un cântec vesel într-o perioadă tristă. Când m-am întâlnit cu Joseph Williams și David Paich pentru a colabora la scrierea cântecului, a fost o inspirație colectivă care a subliniat acest mesaj de speranță pe care l-am îndreptat către fiicele noastre.

Din punct de vedere muzical, cântecul este influențat de perioada mea de maturizare în anii 1960, inspirat de unele dintre elementele mele preferate din repertoriul care a definit acea perioadă.

Iar despre Ringo, ce aș putea să spun? Este o onoare să contribuie la unul dintre cântecele mele, ca să nu mai spun de prezența sa binevoitoare din clip.

În ultimii zece ani, am devenit prieteni apropiați, călătorind împreună prin lume, și la fel cu Paich și Williams, sunt cu siguranță binecuvântat să-i am pe acești oameni minunați și talentați în viața mea, ca prieteni și colegi de trupă.”

Apoi, a mai adăugat: „Pentru că toți privim spre necunoscut în această lume nebună în care trăim, speranța mea este ca acest cântec să aducă puțină pace, iubire și bucurie în aceste vremuri nesigure”.
Run To Me va face parte de pe viitorul album solo al lui Lukather, care ar trebui să apară anul viitor.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button