Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Billy Idol lansează noul single „Bitter Taste”

Billy Idol a lansat muzică nouă după șapte ani. Single-ul Bitter Taste face parte de pe viitorul EP al artistului, Roadside, care va fi lansat la 17 septembrie.

O creație de atmosferă, Bitter Taste îl găsește pe Idol într-o stare contemplativă, privind în urmă la cum i s-a schimbat viața de la accidentul de motocicletă din 1990 în care aproape că și-a pierdut un picior.

„Cred că fiecare dintre noi am avut o perioadă de reflecții în această pandemie”, spune Idol. „Pare logic și firesc să scriu ceva despre accidentul meu de motocicletă. Cu siguranță, acel accident a fost ca un catharsis, un moment al trezirii. O bucățică din mine a rămas acolo pe asfalt. Dar nu a fost neapărat un lucru rău în final. A fost ca un moment de trezire.

Poate că pe asfalt l-am lăsat în urmă pe tânărul disprețuitor Billy și am deschis ușa pentru un tată mai implicat și un muzician mai sensibil.”

EP-ul Roadside a fost produs de Butch Walker, care a mai lucrat și cu Green Day, Fall Out Boy și Weezer.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button