Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Ascultă „American Reckoning”, noul single Bon Jovi

Bon Jovi a lansat un nou single și videoclip liric. American Reckoning va face parte din ediția de lux a viitorului album al trupei, Bon Jovi:2020. Cel de al 15-lea album de studio  va fi lansat la 2 octombrie.

Primul single lansat, Unbroken, a fost lansat în noiembrie anul trecut, iar cel de-al doilea, Limitless, la 20 februarie anul acesta. Jon Bon Jovi a scris în total 23 de cântece și le-a înregistrat pe smartphone într-o calitate audio foarte slabă. Apoi, a dus înregistrările colegilor din trupă pentru a le asculta. Înregistrarea albumului a început la 9 martie 2019, în studioul Ocean Way Recording din Nashville. În aceeași zi, Jon a postat o filmare de 30 de secunde pe Instagram, arătându-i pe Tico Torres, David Bryan, John Shanks, Hugh McDonald și Phil X pregătindu-și instrumentele în același studio.

Trupa a decis ca albumul să aibă o abpordare mai conștientă din punct de vedere social. Jon spune că piesele vor avea versuri care se concentrează pe evenimente precum atacurile armate din SUA. „Este un an electoral, deci de ce nu?”, spunea el atunci. „Nu are ce sa iasă mai rău de atât”.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button