Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Alex Lifeson (Rush): „Nu mă simt inspirat sau motivat să cânt acum”

Alex Lifeson (Rush) spune că nu s-a simțit inspirat sau motivat să cânte la chitară de la decesul bateristului Neil Peart, potrivit revistei Prog.  Peart a murit la 7 ianuarie după o luptă cu cancerul la creier care a durat trei ani și jumătate. Lifeson spune că a fost foarte dificil pentru el să cânte la vreun instrument, deși, „știu că totul va reveni”.

Lifeson a fost invitat să vorbească la o emisiune televizată despre dragostea sa pentru sport, fiind întrebat dacă el și vocalistul, bassistul și clăparul Rush, Geddy Lee au vorbit despre o revenire pe scenă împreună. Lifeson a răspuns: „Nu chiar. A fost dificil. După ce Neil a murit în ianuarie, am cântat foarte rar la chitară. Nu mă sint inspirat și motivat.

Așa s-a întâmplat și când a murit fiica lui într-un accident de mașină în 1997. Nu am prea putut să cânt aproape un an. Pur și simplu nu simt să fac asta acum. De câte ori iau chitara, stau așa cum ea fără să cânt și după 10 minute o pun la loc.

În mod normal, aș lua chitara și aș cânta două ore fără să-mi dau seama că timpul trece atât de repede. Așa că știu că totul va reveni.”

Trupa Rush a tras cortina când au cântat ultimul concert în Los Angeles la 1 august 2015, dar Lifeson spune că nu-i este dor de stilul de viață din turnee.

„Poate că un an sau doi după ce ne-am oprit, mi-a fost mai dor”, spune el. „Dar acum m-am potolit, și chiar îmi place viața mea de acum și ceea ce fac. sunt foarte activ în muzică și îmi place foarte mult să joc golf vara, sunt foarte apropiat de familia mea. Este un echilibru foarte bun pentru mine.”

Săptămâna trecută, albumul Rush din 1980, Permanent Waves a împlinit 40 de ani și a fost aniversat cu o reeditare printr-o ediție de lux de 2 CD-uri, 3 LP-uri, o ediție Delux Digital și una Super Deluxe.

Sursa foto: Mat Hayward/Getty Images

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button