Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Volbeat a lansat două noi piese scrise în lockdown

Volbeat a lansat două noi piese scrise în lockdown. Trupa daneză a înregistrat Wait A Minute My Girl  și Dagen Før cu producătorul Jacob Hansen în Copenhaga, și remote cu chitaristul Rob Caggiano care trăiește la New York. Ambele piese pot fi ascultate la Radio Total.

Dagen Før o are ca invitată pe cântăreața Stine Bramsen, membră a grupului pop danez Alphabeat, în timp ce pe Wait A Minute My Girl cântă saxofonistul Doug Corcoran și pianistul Raynier Jacob Jacildo.

„Cum vremea a început să se mai încălzească, iar zilele sunt mai lungi în majoritatea regiunilor din lume, am vrut să împărtășim fanilor două cântece pe care le-am scris și le-am înregistrat în aceste lungi și dificile 15 luni. Au vibe și miros a vară”, spun membrii trupei. „Sperăm să vă placă aceste melodii estivale, la fel de mult cât ne-a plăcut nouă să le scriem, și de-abia așteptă, să puteți asculta și ceea ce mai avem în tolbă pentru voi. Toamna aduce mereu tunete și fulgere…”

Cel mai recent al bum Volbeat, Rewind, Replay, Rebound a fost lansat în 2019.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button