Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Vezi „Ach So Gern”, noul videoclip de la Lindemann

Lindemann, proiectul lui Till Lindemann de la Rammstein si Peter Tagtgren de la Hypocrisy is Pain, a lansat un videoclip pentru piesa ‘Ach So Gern’. Aceasta este inclusa pe noul material discografic, ‘F & M’.

Videoclipul a fost tras dintr-o singură filmare.

Iata ce a declarat Zoran Bihac, cel care a regizat clipul: „Pentru a crea o atmosferă autentică și a atrage reacții reale de la Till, am decis să filmăm scena interogatoriului dintr-o singură filmare. A fost complicat pentru că am vrut să am și cadrul larg de la final în aceeași dublă. Așa că am decis să filmăm cu o dronă. În timp ce Till cântă și este bătut, rotoarele s-u pornit și a drona a fost înălțată la timpul potrivit. Till, toți actorii și echipa din spatele camerei au trebuit să se sincronizeze perfect cu timingul piesei, altfel nu ar fi funcționat. La final, am decis că a fost mai bine pentru videoclip să tăiem unele scene, dar mereu am avut ideea asta de a face un videoclip dintr-o singură filmare cap-coadă”.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button