Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Papa Roach a lansat varianta acustică a piesei „The Ending”. Vezi videoclipul

Papa Roach a lansat varianta acustică a piesei The Ending, piesă care se găsește pe albumul Who Do You Trust? lansat la începutul anului trecut.

Papa Roach si Hollywood Undead canta pe 3 martie la Bucuresti la Arenele Romane in cort incalzit. Biletele s-au pus in vanzare pe 1 noiembrie la ora 10:00.

Papa Roach au o activitate neintrerupa din 1993 iar nucleul lineup-ului este neschimbat din 1996. Au zece albume la activ a caror stil penduleaza intre nu metal, rap metal si alternative metal. Materialele lor disografice au ajuns in topurile din intreaga lume generand vanzari de peste 20 de milioane de unitati. Au fost nominalizati de doua ori la premiile Grammy si o data la MTV Awards.

Printre formatiile care i-au influentat se numara nume precum Led Zeppelin, Queen, Metallica, Faith No More dar si Wu-Tang Clan. De-a lungul timpului Papa Roach a urcat pe scenele celor mai importante festivaluri din lume si a avut turnee cu alte nume mari precum Limp Bizkit, Linkin Park, Eminem, Guns n’ Roses sau Deftones. Cel mai recent album al trupei, ‘Who Do You Trust’, a fost lansat la inceputul lui 2019 si a ajuns in topurile a peste 10 tari, fiind bine primit atat de public cat si de critici.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button