Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Alanis Morisette și pastila greu de înghițit

Alanis Morissette lansa în urmă cu 25 de ani albumul Jagged Little Pill. Albumul se vinde în peste 33 de milioane de exemplare în toată lumea, iar Alanis Morissette va fi prima solistă din Canada cu un nr. 1 în topul american. Jagged Little Pill a dat hiturile You Oughta Know, Hand in My Pocket, Ironic, și You Learn.

Pastila greu de înghițit la care se face referire provine din al patrulea single al albumului, You Learn în care Morissette își îndeamnă ascultătorii să o înghită („swallow it down”), adică să treacă prin experiențe dure și să iasă la suprafață și mai puternici.

Hit de top 10, este raza de speranță a unui album care deja dăduse single-ul răzbunător You Oughta Know. 

Cântăreața nu are nicio problemă să dea frâu liber durerii provocate de fostul ei iubit care i-a făcut rău, dar nu se va pierde în asta. Vrea să înghită pastila aia și să meargă mai departe, învățând din greșelile ei.

Producătorul Glen Ballard, care a participat la scrierea versurilor incisive de pe album, a forțat tânăra cântăpreață de la vremea aceea să-și înfrunte angoasele fără a distruge simțul pozitiv.

Morissette continuă să alterneze dezgustul față de lume și optimismul precaut. În timp ce Ironic detaliază toate căile vieții care ne dau peste cap, Hand In My Pocket promite „că totul o să fie bine”.

Jagged Little Pill este un succes de critică și comercial, care s-a vândut în peste 33 de milioane de copii în întreaga lume. De asemenea, a fost primul album de locul 1 pentru casa de producție Maverick, fondată de Madonna. Albumul a câștigat 5 premii Grammy, inclusiv pentru Albumul Anului, făcând dintr-o Morissette de 22 de ani o adevărată vedetă.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button