Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Blue Oyster Cult anunță un nou album după 19 ani

Blue Oyster Cult anunță că va lansa primul album de studio după 19 ani, în octombrie. The Symbol Remains este titlul noului album care va ieși sub emblema Frontiers Music la 9 octombrie.

Membrii trupei au vorbit pentru prima dată despre acest album în 2019, când vocalistul Eric Bloom a spus: „A trecut mult timp de la ultimul album de studio semnat Blues Oyster Cult. Cea mai importantă întrebare a fanilor noștri a fost: „Când faceți muzică nouă? Pentru că noi suntem pregătiți.” Înregistrând cu bassistul Danny Miranda, clăparul Richie Castellano și bateristul Jules Radino ar trebui să fie o experiență grozavă, pentru că am mers în turneu ani de zile – iar eu și chitaristul Buck Dharma de-abia așteptăm să-i includem în procesul de creație și de înregistrare.”

Dharma a vorbit și el despre proiect: „Trupa actuală este grozavă și nu a înregistrat niciodată altceva decât concerte live, așa că simțim că este timpul pentru ca noi cântece să fie scrise și înregistrate. Jumătate din piesele ăentru noul album există deja, iar celelalte urmează a fi finalizate în timpul procesului de realizare.”

 

 

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button