Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

The Offspring va lansa un nou album la începutul anului viitor

The Offspring va lansa un nou album de studio la începutul anului viitor. Acest al zecelea album de studio s-a lăsat mult așteptat, de la precedentul „Days Go By“, lansat în 2012.

Inițial, noul album ar fi trebuit să apară anul acesta, dar chitaristul Noodles a confirmat recent într-un interviu pentru Halifax Today că albumul va apărea la începutul anului viitor.

„Trebuie creată coperta și avem o variantă preliminară a listei de piese. Am fost plecați și am făcut multă muzică de atunci,” a declarat el. După spusele muzicianului, trupa trebuie să mai semneze un contract de distribuție, lucru care ar trebui să se întâmple înainte de sfârșitul anului. Lansarea, deci, va avea loc undeva pe la începutul lui 2020.

În 2014, ei au lansat și un EP de coveruri, „Summer Nationals”. Acesta conține trei piese, dintre care două le aparțin celor de la Bad Religion – „Do What You Want” și „No Control”, iar cea de-a treia a fost lansată de Pennywise – „No Reason Why”. Doi ani mai târziu, filmul „Sharknado” a beneficiat de o piesă tematică din partea americanilor.

Băieții de la The Offspring se află în turneu împreună cu Sum 41.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button