Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Sonata Arctica anunță primul album acustic, „Acoustic Adventures – Volume One”

Metaliștii finlandezi de la Sonata Arctica alcătuiesc o trupă cu un sound unic, condus de diferite emoții și melnacolie. Trupa anunță astfel lansarea primului album acustic, Acoustic Adventures – Volume One, care urmează să fie lansat în luna octombrie a acestui an.

„Forma acustică a grupului s-a copt la foc mic de-a lungul anilor”, comentează vocalistul Tony Kakko și explică: „Prima manifestare a sa, în afară de cele câteva versiuni acustice ale unor piese lansate de-a lungul anilor, a fost Acoustic Adventures Tour din 2019, care s-a dovedit a fi un mare succes, ceea ce a dus la ideea ca aceste cântece să fie înregistrate și lansate pe un album. Sau poate două. Cântecele noastre s-au bazat mereu pe melodicitate, ceea ce le face ușor de transformat și rearanjat perfect într-o formă acustică. Ar trebui să menționez că sunt multe cântece care se potrivesc foarte bine în hainele acustice.”

Acoustic Adventures – Volume One va fi prima parte, urmînd un al doilea album acustic care va fi lansat în 2022. „Sperăm să iubiși aceste albume la fel de mult ca noi. Sunt extrem de multe piese pe care a trebuit să le lăsăm pe afară, care nu vor intra în aceste două albume, așa că nimic nu mi-ar face ai multă plăcere să mai existe astfel de albume în viitor”, spune Kakko.

Sonata Arctica ar urma să cânte la București și Cluj Napoca în 22 și 23 noiembrie.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button