Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Soen a lansat videoclipul noului single, „Illusion”

Suedezii de la trupa de metal progresiv Soen au lansat videoclipul noul single, Illusion. Piesa se află pe cel mai recent album lansat de trupă, Imperial.

„Illusion este un cântec despre împărțirea responsabilității între noi dacă vrem să îmbunătățim lumea, schimbare care trebuie făcută de noi, de tine, de mine… de oameni”, spune bateristul Martin Lopez. „Este despre frustrarea de a fi lipsit de putere, dar și despre speranța de a realiza că lucrurile se pot schimba în bine. Dacă încetăm să ne mai criticăm unii pe alții și să ne facem dușmani urmând orbește ideile politicienilor și mass-media lor.”

„Nu putem sta cu mâinile în sân și să așteptăm ca aceia care sunt la putere să ajute”, spune vocalistul Joel Ekelöf. „Ei sunt preocupați să se lupte între ei, în chestiuni de lăcomie și putere.”

„Videoclipul Illusion este despre visători”, spune producătorul video Daniele Zed Berretta. „Există oameni care sunt gata să piardă totul pentru a-și urma visurile, indiferent de cost. Alții se tem ca visurile să nu devină realitate, așa că se opresc exact când să le ducă la îndeplinire, doar pentru a continua să viseze.”

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button