Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Concursuri

„Si eu ascult Radio TOTAL!” – concurs

bai, misto!
trecand peste intelectualitatile plictisite de viata si prezenta, ca asa e chill si cool, sa fii above si sa plutesti si sa privesti realitatea cu indiferenta data de cultura care atarna atat de greu in turul lasat al pantalonilor, trecand asadar peste manifestarile astea hipsterist ieftine de lista de pretenari de facebook…ce dracu’ am vrut sa zic, ca am uitat de unde am plecat…???..aaa, da! 😀
so, misto omuletii astia care s-au jucat pana acum cu noi la concursul LAMONZA avand ca premiu o geanta de laptop.
nu atat misto „mazgalitura” cat faptul ca oamenii au depus putin efort, au parut macar interesati, au facut ceva mai mult decat un clasic si obisnuit copy/paste/next, obisnuita actiune a oricarui concursoman local si de aiurea.
adica au stat un bob zabava si au facut o chestie acolo, cat sa vedem ca le pasa macar cat negru sub unghie. unii mai inspirati, altii mai transpirati dar toti dispusi la joaca de-a concursul. caci pana la urma noi vedem in asta o joaca nu un razboi. si cine se joaca la fel cu noi, promitem sa fie bine. si le multumim tuturor celor care au stat ceva mai mult decat 2 sec pe pagina noastra.
si sa-i dea Dzeu sanatate sponsorului nostru prezent (si celor viitori) cat sa ne tot jucam cu voi, si voi cu noi.
by the way: cine vrea sa se joace la noi in curticica e binevenit inca, nu maine, miercuri ci vineri 27 aprilie stabilim cine intra in weekendul prelungit cu (si mai mare) bucurie.
aici inca va puteti depune lucrarile de arta:https://tinyurl.com/ya5e836l
bafta!

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button