Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Concursuri

Muzica si cArte

Pentru ca inca mai e un bob de vara, pentru ca inca mai sunt concedii, pentru ca inca mai miroase a vacanta, pentru ca macar acum sa mai lenevesti cu ochii in cine stie care mare sau munte cu o carte in mana si castile in urechi, Radio TOTAL te invita la Muzica si cArte.
Dam biblioteca jos din pod si scoatem titluri bune de vacanta pentru mari si mici si le oferim cadou celor mai ascultatori si cititori dintre voi. 
Fratii Karamazov, Trei pe doua biciclete, Razboiul lumilor, Maestrul si margareta, Fahrenheit 451, In cautarea timpului pierdut. Doar cateva  din titluri. H.G. Wells, Dostoievski, Jerome K. Jerome, Ray Bradbury, Proust. Doar cativa autori. Dintr-o multime. In timp ce asculti radio TOTAL Romania.
Asculta Radio TOTAL si cand auzi semnalul „Asculta o carte, citeste un radio, fa ceva cu tine” trimite-ne un mesaj, fie prin SMS fie prin WhatsApp la 0732.782.929 si spune-ne ultima ta carte citita. Si o carte poate fi a ta. Si nu orice fel de carte. Doar titluri si autori care conteaza. Avem bunatati pentru toata lumea. De ascultat si citit. De dimineata pana seara. O luna intreaga. August.
Cartile o sa ti le prezentam pe pagina de facebook, rand pe rand. Tu le citesti pe plaja, in balcon, la munte, pe canapea, la birou,  oriunde.
Muzica o asculti non stop pe www.radiototalromania.ro.
Ca sa fie Muzica si cArte ca la carte.

Powered by Editura Corint & Editura Nemira

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button