Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ConcursuriRegulamente

Regulament Campanii pe pagina de facebook Radio TOTAL Romania

Sub incidenta acestui Regulament intra Produsele care vor fi oferite ca premiu pe pagina de facebook Radio TOTAL Romania in cadrul Campaniilor de marketing.

Pot participa la aceste Campanii doar utilizatorii din Romania care au cont de facebook, indiferent de varsta.

Un castigator nu va mai putea participa la o alta Campanie decat dupa o perioada de 3 luni. Participarea la inca o Campanie in aceasta perioada de gratie atrage dupa sine blocarea participarii profilului timp de 3 luni.

In cadrul fiecarei Campanii este acceptat un singur raspuns din partea oricarui participant. Inregistrarea a doua sau mai multe raspunsuri de catre acelasi profil, in cadrul aceleiasi Campanii, atrage dupa sine eliminarea concurentului din lista finala din care se va alege castigatorul Campaniei respective si blocarea profilului timp de 3 luni.

Castigatorul va fi stabilit cu ajutorul site-ului www.random.org.Dupa stabilirea castigatorului, numele acestuia va fi specificat in clar ca UPDATE la postarea referitoare la Campanie, in partea de sus a postarii. Radio TOTAL Romania nu cere nici un fel de date castigatorilor (card, pin etc).

Pentru campaniile in care sunt cerute fotografiile concurentilor, prin participarea la campanie acestia sunt de acord cu folosirea acestora de catre Radio TOTAL in campaniile de promovare pe pagina de facebook Radio TOTAL Romania sau www.radiototalromania.ro

Nu vor fi acceptate fotografiile care:

  • au caracter violent, obscen, ofensator sau calomniator;
  • promoveaza rasismul, orice fel de discriminare, homofobia, consumul de droguri si alcool
  • pot aduce prejudicii de orice fel cuiva
  • nu apartin concurentului
  • contin publicitate

Radio TOTAL Romania nu este responsabil pentru consecintele directe sau indirecte care pot aparea in urma publicarii unei fotografii de catre un participant.

Radio TOTAL Romania isi rezerva dreptul de a scoate din concurs fotografiile care incalca prezentul regulament.

Fiecare castigator va trimite pe mesageria privata de pe pagina oficiala de facebook Radio TOTAL Romania o copie dupa un act de identitate DOAR dupa ce va lua legatura cu unul dintre operatorii paginii noastre de facebook.

Pentru castigatorii care doresc ca premiul sa fie furnizat in localitatea de resedinta, se va cere un numar de telefon necesar serviciului de curierat. Serviciul de curierat prin care se va trimite premiul castigatorului este FUN Curier.Daca in termen de 30 de zile castigatorul Campaniei nu isi revendica premiul, acesta va fi reportat si Radio TOTAL Romania va organiza o alta Campanie unde se va alege un alt castigator.

Premiile pot fi ridicate gratuit de la sediul Radio TOTAL Romania din Bucuresti, Piata Presei Libere nr. 1, Casa Presei Libere, corp B2, et 3, cam 322 sau vor fi trimise prin serviciu de curierat pe adresa din actul de identitate sau la o alta adresa dorita de acesta.

Costurile de transport revin castigatorului.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button