Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

S-a anunțat data la care va fi lansat documentarul despre The Beatles

Documentarul realizat de regizorul Peter Jackson, The Beatles: Get Back, despre ultimul an de viață al trupei, va fi lansat în cinematografe la 4 septembrie, potrivit Rolling Stone.

A fost făcută o selecție din 55 de ore de filmări de la începutul anului 1969, când The Beatles înregistrau ceea ce urma să devină Let It Be, iar filmul cuprinde filmări și înregistrări audio de la acele înregistrări, care nu au mai fost văzute până acum, inclusiv clipuri din culisele legendarului concert pe acoperiș al trupei în Londra. Filmul este, spunea Jackson anul trecut, „va fi o experiență extraordinară pe care fanii The Beatles au visat demult la ea – este ca și cum o mașină a timpului te poartă înapoi în timp în anul 1969, și ajungem să stăm în studio privind acești patru prieteni care fac muzică împreună.”

Filmul documentar folosește detalii surprinse în filmul original Let It Be, lansat în 1970, realizat la aceleași sesiuni de înregistrare. Se spune că Ringo Starr este foarte mulțumit de noul film, declarând recent unui prieten că apreciezi că nu face să pară că membrii trupei se certau tot timpul în acea perioadă. „A spus: Pur și simplu nu era adevărat”, spune sursa.

„Au fost ore și ore în care pur și simplu râdeam și cântam, nicidecum ca versiunea care a apărut atunci”, a spus el. „A fost multă bucurie și cred că Peter va arăta asta. Cred că această versiune va reflecta liniștea și afecțiunea, așa cum practic eram.”

 

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button