Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Rob Halford: „Noul material Judas Priest va surprinde emoția perioadei prin care trecem cu toții”

Rob Halford a dezvăluit că trauma și emoțiile de anul acesta din cauza pandemiei vor fi elemente principale ale noului material Judas Priest, trupa regrupându-se pentru a continua să scrie.

„Muzica pe care o facem a fost dintotdeauna puternică și plină de optimism”, spune Rob, într-un interviu pentru Phoenix New Times. „Trupa a fost așa de când există.”

Vorbind la numai o lună de la publicarea cărții Confess: The Autobiography, Rob spune că deși Judas Priest ar trebui să se afle acum în turneu pentru a sărbători a 50-a aniversare, abia poate în mai sau iunie anul viitor să urce din nou pe scenă.

„Cred că cel mai profund lucru pentru mine cu această pandemie a fost nivelul de conștiință umană”, spune el. „Modul în care suntem cu toții concetați într-un mod de care nu am fost niciodată conștienți. Cineva din Japonia sau America de Sud simte la fel cum simt și eu – ceea ce este o importantă analiză.”

Trupa se adunase să scrie împreună la începutul anului, după turneul mondial Firepower care s-a terminat în iunie 2019 la Hard Rock Hotel And Casino in Las Vegas.

De vreme ce pandemia a continuat, Rob a fost strict și „foarte grijuliu” în ceea ce privește regulile impuse și a stat acasă în Paradise Valley, din Arizona. Spune că îi este dor de familie, și că dacă ar fi avut șansa ar fi zburat până în Marea Britanie.

„Toate trupele pe care le știu înnebunesc încercând să treacă prin aceste momente de deconectare, mai mult mentală decât orice altceva”, continuă el. „Toți muzicienii pe care îi cunosc scriu acasă și reușesc să treacă astfel peste fiecare zi.”

 

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button