Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Regulamente

Regulament campanie “Trezeste-ti Mintea”

Aceasta campanie se adreseaza tuturor cetatenilor de pe teritoriul Romaniei, care au implinit 18 ani si se desfasoara doar in ziua de 15 august.

In cadrul campaniei “Trezeste-ti Mintea”, Radio TOTAL ofera ascultatorilor carti de la editura Nemira si editura Corint conform urmatorului mecanism:Cand pe www.radiototalromania.ro, stream audio, se aude semnalul audio “Asculta o carte, citeste un radio. Fa ceva cu tine. Trimite acum un SMS sau WhatsApp la 0732.782.929 si spune-ne ultima ta carte citita. Noi cu drag iti oferim inca o carte preferata. Trezeste-ti mintea!” ascultatorii trebuie sa urmeze indemnul din semnal.

Acest semnal se va auzi random intre orele 08:00 si 20:00 in cursul zilei de 15 august.

Primul ascultator care spune prin SMS sau WhatsApp, la numarul enuntat in semnalul audio, care este ultima carte citita, primeste o carte.

Un ascultator are dreptul la o singura carte pe zi. Daca acelasi ascultator care a castigat deja o carte, este primul la un alt semnal audio emis, se va alege castigator cel de-al doilea ascultator care a trimis SMS sau WhatsApp. Se va proceda identic pana la gasirea unui unic castigator.Daca in decursul unei ore castigatorul nu raspunde cu numele complet la mesajul de confirmare a premiului trimis de Radio TOTAL Romania, acesta va fi invalidat.

SMS-urile sunt taxate normal.Castigatorii din Bucuresti isi vor ridica premiul de la sediul Radio TOTAL Romania, in persoana sau printr-o persoana desemnata. Castigatorii din tara vor primi premiile carti prin Posta Romana.

Radio TOTAL va suporta costul expedierii acestora.

Prin participarea la aceasta campanie, castigatorii sunt de acord cu publicarea numelui lor complet pe pagina de facebook Radio TOTAL Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button