Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Concursuri

Regulament concursuri LAMONZA

Produsele marca LAMONZA (genti, rucsaci, trolere etc) vor fi oferite pe pagina de facebook Radio TOTAL Romania si promovate in cadrul emisiunilor www.radiototalromania.ro

Pot participa la concurs toti utilizatorii din Romania care au cont de facebook, indiferent de varsta.

Un castigator nu va mai putea participa la un alt concurs decat dupa o perioada de 3 luni. Participarea la inca un concurs in aceasta perioada de gratie atrage dupa sine blocarea participarii profilului timp de 3 luni.

In cadrul fiecarui concurs este acceptat un singur raspuns din partea oricarui participant. Inregistrarea a doua sau mai multe raspunsuri de catre acelasi profil, in cadrul aceluiasi concurs, atrage dupa sine eliminarea concurentului din lista finala din care se va alege castigatorul concursului respectiv.

Comentariile pe langa subiect, fara a se raspunde la intrebarea enuntata in concurs, atrag dupa sine eliminarea concurentului din lista finala din care se va alege castigatorului concursului respectiv.

Castigatorul va fi stabilit cu ajutorul site-ului www.random.org.

Dupa stabilirea castigatorului, numele acestuia va fi specificat in clar ca UPDATE la postarea referitoare la concurs, in partea de sus a postarii.

Radio TOTAL Romania nu cere nici un fel de date castigatorilor (card, pin etc).

Fiecare castigator va trimite pe mesageria privata de pe pagina oficiala de facebook Radio TOTAL Romania o copie dupa un act de identitate DOAR dupa ce va lua legatura cu unul dintre operatorii paginii noastre de facebook.

Pentru castigatorii care doresc ca premiul sa fie furnizat in localitatea de resedinta, se va cere un numar de telefon necesar serviciului de curierat.

Daca in termen de 30 de zile castigatorul nu isi revendica premiul, acesta va fi reportat si va organiza un alt concurs unde se va alege un alt castigator.

Premiile pot fi ridicate gratuit de la sediul Radio TOTAL din Bucuresti, Piata Presei Libere, nr.1, Casa Presei Libere, corp B2, etaj 3, cam 318, sau vor fi trimise prin serviciu de curierat pe adresa din actul de identitate sau la o alta adresa dorita de acesta. Costurile de transport revin castigatorului.

In cazul in care acesta doreste, castigatorul poate delega alta persoana sa ridice premiul de la sediu Radio TOTAL Romania.

Articole recomandate

Back to top button