Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Rammstein a lucrat în izolare la muzică nouă

Christoph Schneider (Rammstein) a confirmat faptul că trupa a lucrat la un material nou, potrivit Metal Hammer. Bateristul a fost invitat la show-ul Radio Rodeo’s The BossHoss unde a fost întrebat ce a făcut Rammstein în timpul perioadei de izolare cauzată de coronavirus.

Schneider a răspuns: „Săptămâna trecută trebuia să cântăm primul concert de anul acesta, apoi ne-am spus: „Hai să ne întâlnim și să vedem ce am putea face anul acesta”. Avem atât de multe idei, atât de multe cântece neterminate. Ne-am întâlnit și lucrăm la noi piese. Vrem să lucrăm la ele, dar dacă va fi un nou album, nimeni nu știe.”

Trupa a fost nevoită  să amâne atât turneul european cât și cel nord-american de anul acesta, din cauza restricțiilor impuse de pandemia cu coronavirus. Concertele europene au fost reprogramate pentru anul următor, din luna mai până în august, în timp ce datele pentru cel nord-american încă nu au fost anunțate.

 

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button