Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Pineapple Thief a lansat videoclipul piesei „Versions Of The Truth”

Trupa britanică de rock progresiv The Pineapple Thief a lansat videolcipul noului single Versions Of The Truth. Această piesă dă și titlul viitorului album al trupeu, care va fi lansat la 4 septembrie.

La fel ca întregul album, cântecul este ca o oglindă a haosului și conflictelor vieții în secolul XXI și încearcă să dea un sens reflexiilor distorsionate care revin. O estompare între real și percepție, între înțeles și intenție. Titlul spune totul: acesta este soundtrack-ul unei lumi post-adevăr.

„Această piesă probabil că nu are nevoie de prea multe explicații”, spune liderul trupei, Bruce Soord. „Am venit cu acest titlul când am început să scriem la album, în octombrie 2018. La acea vreme, lumea din jurul meu părea să piardă din respectul față de adevăr. Orice versiune a adevărului părea un joc corect atât timp cât  îți aducea ceea ce îți doreai. Nu m-am gândit niciodată ca piesa să se potrivească atât de bine azi.

Clipul video tratează diverse distorsiuni personale asupra vieții și adevărului. George Laycock, care a produs și regizat clipul, a găsit câteva locații frumoase pe coasta Dorset Jurassic, și niște „înotători” locali. Din fericire, George se află la numai 40 de minute depărtare de mine, așa că am putut filma împreună din nou, chiar și în situația actuală. Râurile, mările albastre și cerul albastru par din altă lume.”

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button