Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

O arhivă uriașă de cântece a lui Robert Plant va fi lansată după moartea sa

Robert Plant și-a instruit copiii să facă disponibilă, după moartea sa, o arhivă personală de cântece de materiale înregistrate și nelansate.

Robert Plant va alcătui o arhivă personală muzicală, care include o mulțime de cântece nelansate, și care va fi disponibilă gratuit după moartea sa.

Fostul lider al trupei Led Zeppelin a dezvăluit acest plan în cel mai recent episod din podcastul Digging Deep, în care i-a spus co-prezentatorului Matt Everitt că lockdown-ul i-a oferit oportunitatea de „a face ordine în casă”.

„Toate aventurile pe care le-am trăit cu muzica și prin turnee, lansările de albume, proiectele pe care nu le-am terminat sau orice o fi fost – pur și simplu le-am pus în ordine pe toate”, spune Plant.

„Le-am spus copiilor că atunci când o să dau colțul, să facă toată această arhivă publică, la liber, doar ca lumea să afle ce tâmpenii erau luate în considerare din 1966 și până acum. Este o călătorie.”

Plant spune că această arhivă include lucruri personale care au legătură cu cariera sa, dar și cântece care nu au apucat să fie lansate. „Am găsit o scrisoare de la mama în care scrie: Uite care-i treaba, ai fost un băiat tare obraznic, de ce nu te întorci, pentru că Sue vrea să știe unde ai plecat. Plus că mai e îmcă disponibil jobul ăla de contabil în Stourport-on Severn. De ce nu te întorci acasă și să ne facem că nimic din toate astea nu s-a întâmplat?”

„N-am deschis scrisoarea asta până acum trei luni”, spune Plant.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button