Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Noul album Avenged Sevenfold este „sălbatic” și nu seamănă cu nici un altul al trupei

Noul album Avenged Sevenfold va fi „peste toate…eclectic și sălbatic!” și va avea „o direcție complet nouă” pentru trupa californiană de metal, potrivit liderului M. Shadows.

„Sună diferit de orice am mai făcut noi până acum”, spune cântărețul. Shadows a făcut aceste comentarii într-un nou interviu pentru Kerrang!, când a fost întrebat despre lucrul la un nou album.

„Lucrăm la un nou material de ceva vreme, iar parte parte din el era deja scrisă”, spune Shadows. „Dar, am luat un fel de pauză, și apoi ne-am zis: Hai să ne adună două zile pe săptămână, în loc de cinci sau șase. În că ne aflăm în mijlocul situației în care nu putem să facem lucrurile pe care vrem să le facem. Încă încercăm să punem cap la cap lucrurile, iar cel care ne facem mixajele este o persoană în vârstă pe care nu vrem să o punem pe drumuri din cauza COVID-ului, așa că chiar dacă l-am termina acum, nu-l putem mixa, Dar nu ne îngrijorăm. Când s-o putea, îl facem. Dar acum nu se poate.”

„Este peste toate, este foarte eclectic și sălbatic”

„Noul material sună total diferit de The Stage (2016) – este o direcție complet nouă și nu seamănă cu nimic din ce am mai făcut noi până acum. Asta e tot ce pot spune despre el: este peste toate, este foarte eclectic și sălbatic.”

„Nimeni nu vrea să scoată un album dacă nu poate pleca în turneu”, spune Shadows. „Realitatea e – și nimeni nu vrea să audă asta – în ziua de azi, în epoca asta, durează mult să faci rock ’n’ roll: unui album îi ia cam trei ani să iasă pe piață. Și dacă lansezi albumul și apoi ești izolat pentru încă un an, deși mulți nu vor să creadă asta, nimeni nu o să dea prea multă importanță unui album care a ieșit pe piață cu un an înainte de turneu. Așa că dacă ne va lua doi sau trei ani să scriem un album, nu-l vom lansa dacă nu avem cum să-l cântăm live. ”

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button