Membrii „Linkin Park” au știut de la început că „In The End” este o piesă „specială”

Înainte de aniversarea de 20 de ani de la apariția albumului Hybrid Theory, vocalistul Linkin Park, Mike Shinoda, a vorbit pentru Kerrang! despre cum a ajuns piesa In The End să fie un succes și cum aceasta a fost văzută de la început ca fiind „specială”.

„În momentul în care am cântat demo-ul pentru băieți, au știut că este special”, spune Mike. „Chester a spus mereu că nu o înțelege, că nu-i place dar…cred că a uitat că au fost momente când chiar a înțeles piesa. Spunea mereu: Nu o înțeleg, colegii mei nu ar trebui să aleg single-urile pentru că nu am înțeles niciodată cântecul ăsta, nu am crezut niciodată că o să devină un hit atât de mare. Dar așa cum spunea, noi, ceilalți, mereu am știut că este un cântec uriaș. Dar erau vremuri, când efectiv eram toți pe aceeași lungime de undă: E ceva special cu cântecul ăsta și trebuie să facem treaba cum trebuie.”

Mike a continuat explicând cum a ajuns să scrie piesa în spațiul de repetiții „dubios” al trupei, în Hollywood, rămânând singur peste noapte înainte de a-l cânta băieților a doua zi dimineața.

„Le-am cântat In The End , iar Rob (Bourdon, bateristul) a spus: Știind că ești aici azi-noapte și scrii, mă gândeam că avem nevoie de o piesă melodică mai atemporală și universală care să fie mai importantă decât orice am făcut până acum, și ai reușit”.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.